13 Octombrie 2021: Fiecare dintre noi avem dreptul la o educație egală

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on linkedin
LinkedIn
Share on telegram
Telegram
Share on skype
Skype

Fiecare dintre noi avem dreptul la o educație egală, astfel că ar trebui să ne intereseze educația proprie, acumularea de informații din domenii diverse care să ne ajute să depășim momentele dificile și, implicit, să sporească șansele de succes în viață. Angajați ai unei companii băimărene au decis, chiar dacă timpul le este limitat, au acceptat promovarea de a se perfecționa, iar o parte din timpul lor liber l-au investit în școală, tocmai pentru că întrevăd posibilitatea de a obține noi competențe și, de ce nu, un loc de muncă potrivit pregătirii lor.

Echipa proiectului “Învățare continuă, o decizie bună pentru carieră!” i-a întâlnit în cadrul unui eveniment organizat astăzi, iar discuțiile au fost mai mult decât interesante.

Concluzia a fost aceea că e dreptul fiecăruia de a dovedi că este bun și că poate mai mult, mentalitate care este un punct forte în comparație cu cei care se complac și apoi se lamentează. Prin urmare, chiar merită felicitări cei care nu stau deoparte și cred că omul cât trăiește învață. Activitatea de azi a încheiat finalizarea cu succes a unui nou curs de formare profesională, pe care echipa proiectului l-a organizat pentru adulții interesați să dobândească noi competențe informatice.