25 Octombrie 2021: Lumea din jur este într-o schimbare permanentă

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on linkedin
LinkedIn
Share on telegram
Telegram
Share on skype
Skype

Lumea din jur este într-o schimbare permanentă. De exemplu, azi apare un model de telefon, iar peste câteva luni, altul nou, cu funcții schimbate, iar așa apare nevoia să învățăm să-l folosim, să descoperim ce e nou.

De asemenea, dezvoltarea tehnologiei fac ca aplicațiile desktop și mobile să fie utilizate la scară largă, iar în acest context nevoia continuării învățării pe tot parcursul vieții nici măcar nu este o rușine, ci o necesitate.

Tot mai multe persoane înțeleg asta, iar dovada e și interesul în creștere pentru cursuri de calificare sau dobândire de noi competențe în domenii de activitate considerate de perspectivă.

Învățarea la vârstă adultă nu trebuie să fie o piedică, iar motivația poate veni doar dinspre fiecare, din dorința personală de a avea o slujbă mai bună, acces la mai multe șanse de angajare și la îmbunătățirea calității vieții.

Educația continuă se poate realiza însă doar dacă există bunăvoință și din partea celor direct interesați, iar despre asta s-a discutat zilele trecute cu reprezentanți ai companiei Aramis din Baia Mare, care au finalizat cu succes un curs de competențe digitale organizat în cadrul proiectului “Învățare continuă, o decizie bună pentru carieră!”.

Vezi postare Facebook

Link postare Facebook