28 Decembrie 2021: Sunt nenumărate oportunități care merită valorificate

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on linkedin
LinkedIn
Share on telegram
Telegram
Share on skype
Skype

Sunt nenumărate oportunități care merită valorificate în viață. Unii oameni profită de ele și reușesc să își schimbe viața în bine, iar colegii din ASSOC au șansa să îi și întâlnească pe unii dintre ei, dar mai ales pot să îi încurajeze și să le ofere și alte oportunități de dezvoltare personală sau în carieră, îndeosebi celor care conștientizează importanța învățării pe tot parcursul vieții.

Cele mai recente discuții au avut loc la Taparo, în Târgu Lăpuș, unde, în ciuda programului încărcat, mai mulți angajați și-au manifestat dorința să obțină o recunoaștere profesională în plus, care să le certifice abilitățile în muncă. Ei au absolvit cu brio examenul de competențe digitale pe care ASSOC îl organizează prin proiectele “Sprijin pentru creșterea nivelului de calificare al angajaților” și “Învățare continuă, o decizie bună pentru carieră!”.

Alte serii de curs vor începe din luna ianuarie, iar cei dorinici să urmeze un curs gratuit pot profita de oportunitate și să se înscrie online completând următorul formular

Vezi postare Facebook
Link postare Facebook