27 Ianuarie 2022: Cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru viața ta este să înveți în fiecare zi ceva nou

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on linkedin
LinkedIn
Share on telegram
Telegram
Share on skype
Skype

Cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru viața ta este să înveți în fiecare zi ceva nou. O faci pentru tine, pentru succesul tău și pentru prosperitatea ta.
ASSOC s-a concentrat pe oferirea de oportunități de învățare chiar și la vârstă adultă, iar, în contextul pandemiei, și-a adaptat metodele de transmitere a informațiilor, mutând o parte din cursuri în online. În acest fel, propagarea cunoștințelor a căpătat amploare și a făcut ca un număr și mai mare de persoane să poată urma diverse cursuri de specializare – formale sau informale.
De aceste context au profitat recent și participanții în proiectul “Învățare continuă, o decizie bună pentru carieră!”, care au avut oportunitatea să urmeze un curs gratuit de competențe digitale. Lor li se vor alătura și alte persoane, care, de asemenea, sunt înscrise în listele de participare la cursurile oferite de ASSOC.
Obiectivul echipei proiectului “Învățare continuă, o decizie bună pentru carieră!” constă în “îmbunătăţirea accesului egal la învăţare pe tot parcursul vieţii şi actualizarea cunoştinţelor, aptitudinilor şi a competentelor angajaţilor, prin implementarea de măsuri integrate şi flexibile prin care se acordă sprijin pentru participarea la programe de formare profesională continuă în Regiunea NV, cu accent pe adulţii cu nivel scăzut de calificare, persoane din mediul rural, persoane cu vârsta de peste 40 ani.”