29 Martie 2022: La maturitate dedicăm prea puțin timp formării noastre profesionale

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on linkedin
LinkedIn
Share on telegram
Telegram
Share on skype
Skype

Sunt multe probleme pe care ASSOC, prin echipele de pe teren, încearcă să le rezolve, iar unele dintre acestea vizează creșterea nivelului de pregătire profesională și chiar a apetitului pentru învățare și dezvoltare personală.
La maturitate, mai ales după angajare, dedicăm prea puțin timp formării noastre profesionale, iar cea mai invocată cauză este lipsa timpului. Totuși, prin echipa proiectului “Învățare continuă, o decizie bună pentru carieră!”, ASSOC a reușit să atragă înspre diverse cursuri zeci de persoane, fie că a fost vorba de formare profesională, inițiere sau pur și simplu de dezvoltare personală, iar satisfacția a fost mare de ambele părți.
Un exemplu recent l-am avut la Jibou, unde compania Aramis are un punct de lucru. Am întâlnit acolo doamne și domnișoare care merită tot respectul, pentru că, deși lucrează în schimburi și au multe responsabilități în familie, s-au organizat în așa fel încât să finalizeze un curs care să le fie de folos în muncă, dar mai mult de atât au conștientizat că orice informație în plus le poate fi de folos. Așadar, și-au făcut timp să urmeze și un curs de educație financiară.