31 mai 2022: Proiectul nostru se concentrează pe oferirea de oportunități de învățare pentru cei care au părăsit timpuriu școala ori nu au o calificare

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on linkedin
LinkedIn
Share on telegram
Telegram
Share on skype
Skype

 

ASSOC, ținând cont și de specificul economico-social al Regiunii Nord-Vest, s-a concentrat pe identificarea de soluții pentru persoanele interesate să dobândească noi competențe profesionale.
În acest sens, reprezentanții asociației organizează diverse cursuri de calificare și de competențe – atât formale, cât și nonformale. Unele dintre acestea se derulează în cadrul proiectului “Învățare continuă, o decizie bună pentru carieră!”.
Proiectul “Învățare continuă, o decizie bună pentru carieră!” (POCU/726/6/12/135494), pe care Asociația ASSOC l-a lansat în 1 martie 2021 se concentrează pe oferirea de oportunități de învățare și profesionalizare pentru cei care au părăsit timpuriu școala ori nu au o calificare, iar una dintre activitățile recente a avut loc la Jibou, unde echipa proiectului a prezentat oferta educațională, dar și avantajele învățării pe tot parcursul vieții.