29 iunie 2022: Învățare continuă, o decizie bună pentru carieră!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on linkedin
LinkedIn
Share on telegram
Telegram
Share on skype
Skype

Cu toții trebuie să avem dorințe de mai bine. Unii vor să atingă un anume rang, alții să dobândească faimă, putere, bani și orice implică succesul în viață. Ambițiile noastre în viață ne determină acțiunile.
Îi admirăm pe toți cei care își propun un obiectiv – personal sau profesional – iar apoi depun eforturi să îl indeplinească. Cu atât mai mult respect merită cei care au ajuns la vârsta maturității, au responsabilități multiple și griji de toate felurile, dar, de exemplu, găsesc resurse și pentru alte sarcini sau pasiuni.
Pe unii dintre ei i-au întâlnit colegii implicați în activitățile proiectului “Învățare continuă, o decizie bună pentru carieră!”, care tocmai acest aspect al vieții îl încurajează: continuarea studiilor pentru dezvoltarea profesională și împlinirea personală.
Reacțiile din partea angajaților Optibelt cu care membrii echipei de proiect s-au întâlnit ieri au fost dintre cele mai bune, iar acest lucru ne determină să revenim în companie pentru a continua programe care să creeze noi perspective pentru oamenii din companie.