2 Martie 2023 – Colaborare de succes cu marii angajatori din Maramureș

Facebook
WhatsApp
Email
LinkedIn
Telegram
Skype

Activităţile din proiectul “Învăţare continuă, o decizie bună pentru carieră!” ne-au permis să cunoaştem mai bine mediul de afaceri din judeţ şi să interacţionăm cu angajaţi din cadrul unor companii reprezentantive.
Ultima întâlnire avută la #Optibelt cu absolvenţii cursului de calificare în specializarea vulcanizator ne-a permis să discutăm degajat despre activităţile de informare derulate în cadrul proiectului, dar şi despre necesitatea învăţării pe tot parcursul vieţii. Participanţilor le-am pregătit şi o surpriză, aceştia primind în dar câte un mărţişor confecţionat în Centrul de zi pentru persoane adulte cu dizabilităţi ASSOC.
De-a lungul proiectului, echipa a avut şi alte colaborări de succes cu marii angajatori, direct intereseati de profesionalizarea forţei de muncă. Până la urmă, proiectul s-a rezumat în îndrumarea câtorva sute de oameni spre dobândirea de noi competente, actualizarea cunoştinţelor, aptitudinilor şi a competentelor prin programe de formare profesională şi cursuri informale de utilitate în viaţa de zi cu zi.