2 Martie 2023 – Colaborare de succes cu marii angajatori din Maramureș

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on linkedin
LinkedIn
Share on telegram
Telegram
Share on skype
Skype

Activităţile din proiectul “Învăţare continuă, o decizie bună pentru carieră!” ne-au permis să cunoaştem mai bine mediul de afaceri din judeţ şi să interacţionăm cu angajaţi din cadrul unor companii reprezentantive.
Ultima întâlnire avută la #Optibelt cu absolvenţii cursului de calificare în specializarea vulcanizator ne-a permis să discutăm degajat despre activităţile de informare derulate în cadrul proiectului, dar şi despre necesitatea învăţării pe tot parcursul vieţii. Participanţilor le-am pregătit şi o surpriză, aceştia primind în dar câte un mărţişor confecţionat în Centrul de zi pentru persoane adulte cu dizabilităţi ASSOC.
De-a lungul proiectului, echipa a avut şi alte colaborări de succes cu marii angajatori, direct intereseati de profesionalizarea forţei de muncă. Până la urmă, proiectul s-a rezumat în îndrumarea câtorva sute de oameni spre dobândirea de noi competente, actualizarea cunoştinţelor, aptitudinilor şi a competentelor prin programe de formare profesională şi cursuri informale de utilitate în viaţa de zi cu zi.